Hat évtized, három generáció – vidámparki emlékeiteket várjuk!Jártál annak idején a Li–2-es repülőgép pilótafülkéjében? Sikerült a Holdig löknöd a rakétát? Netán gyermekeddel vagy unokáddal is felültél gyermekkorod kedvenc vidámparki játékára?

Vidámparkunk alapításának 60. évfordulójára különleges születésnapi meglepetéssel készülünk, amelynek megvalósításába szeretnénk bevonni mindazokat, akiket az elmúlt hat évtizedben vendégül láthattunk. Intézményünk három generációt felölelő eddigi életútját egy kilencállomásos interaktív projekt keretében mutatjuk majd be szeptember második felében a Fórum bevásárlóközpontban, a kiállításhoz pedig saját archívumunk mellé szeretnénk összegyűjteni legalább 60-at azokból a személyes emlékekből, amelyek hozzánk fűznek Benneteket. A következő két hétben tehát szeretettel várjuk a nálunk készült régi vagy éppen új képeket és a hozzájuk kötődő történeteket – különösen azokat, amelyek több generáció közös élményeit jelenítik meg.

A képeket jpg vagy pdf formátumban, a történeteket pedig szöveges dokumentumként várjuk a vidampark@zoodebrecen.hu emailcímre a beküldő nevével és telefonos elérhetőségével együtt.

Beküldési határidő: 2020. szeptember 13. éjfél

A beküldőknek az alábbi nyereményekkel kedveskedünk:

·        a legizgalmasabb történetekért: 6 db korlátlan játékgép-használatot biztosító Varázskarszalag vidámparki szakvezetéssel egybekötve

·        a több generációt szerepeltető anyagokért: 30 db ajándékcsomag

·        a legvidámabb, legeredetibb képekért, felvételekért: 60 db vidámparki belépő

·        extra nyereményként 3 db jegyesfotózást sorsolunk ki a szerelmespárokat megjelenítő fotókat beküldők között

A nyeremények átadására a kiállítás megnyitóján, szeptember 18-án 16:00-kor kerül sor. A szerencsés nyerteseket szeptember 14-én fogjuk értesíteni a beküldéshez használt emailcímen keresztül.

Oroszlán