Ha szeretnéd a közelgõ ünnep alkalmából olyasvalamivel meglepni szeretteidet, ami maradandó és felejthetetlen élményeket nyújt majd nekik, egyúttal pedig nemes célt szolgál, ajánljuk figyelmedbe remek élményajándékainkat.


Örökbefogadás


A megajándékozottnak és a kedvezményezett állatnak egyaránt sok-sok örömet okozhatsz lakóink jelképes örökbefogadásával, amellyel közvetlenül hozzájárulhatsz a választott állat jólétéhez és az állatkerti fajmegõrzési munka sikeréhez. Valamennyi örökbefogadónkat díjmentes belépéssel és nevelõszülõi találkozóval várjuk a december 27-i Állatok Karácsonyán, a mától december 12-ig megvalósuló örökbefogadások esetében pedig szenteste az örökbefogadott lakóról szóló exkluzív kisvideóval kedveskedünk a tiszteletbeli nevelõszülõnek!


Az örökbefogadás minimális egyhavi díja 6.000 Ft, amely állatonként értendõ, legyen szó akár nagytestû emlõsrõl, akár egészen apró gerinctelenrõl. A leendõ nevelõszülõ elképzeléseinek gyors és pontos teljesülése érdekében kérjük, hogy örökbefogadási szándék esetén vegye fel a kapcsolatot illetékes munkatársunkkal a zooped@zoodebrecen.hu emailcímen.

Az örökbefogadáshoz kitöltendõ adatlap ide kattintva letölthetõ.


Az örökbefogadási díj befizetésének preferált módja a banki átutalás, de fõpénztárunkban lehetõség van a készpéznes fizetésre is.

Számlaszámunk:

11738008-21036871

Nagyerdei Kultúrpark Nonprofit Kft.

OTP BANK NYRT.


Éves bérletek


Az idei évtõl megújult éves bérletkínálatunk immár nemcsak az egész éves állatkerti látogatásra vágyók, hanem a korlátlan vidámparkozás és az esti nagyrendezvények szerelmeseinek igényeit is kielégíti. Ha valaki szeretné legalább kéthavonta felkeresni kedvenc lakóit és mind a négy évszak arcát megismerni a Nagyerdõ fái alatt, érdemes éves bérletet váltania, mától december 31-ig ráadásul ajándék 2024-es falinaptár is jár minden, pénztárunkban megváltott bérlethez!


Sétálóbérlet - 24.900 Ft
A kiállításától számítva 365 napig korlátlan számú állatkerti és vidámparki belépést biztosít normál nyitvatartási idõben a különbelépõs rendezvények kivételével.

Élménybérlet - 39.900 Ft
A kiállításától számítva 365 napig korlátlan számú állatkerti és vidámparki belépést biztosít normál nyitvatartási idõben, valamint korlátlan játékgép-használatot a Vidámpark nyitvatartási idejében a különbelépõs rendezvények kivételével.

VIP bérlet - 49.900 Ft
A kiállításától számítva 365 napig korlátlan számú állatkerti és vidámparki belépést biztosít a teljes nyitvatartási idõben, valamint korlátlan játékgép-használatot a Vidámpark teljes nyitvatartási idejében, beleértve a különbelépõs, de nem létszámlimites rendezvényeket.


Online bérletvásárlás akár ajándékba is a TicketBase felületén vagy az Android és iOS rendszerekre egyaránt ingyenesen letölthetõ alkalmazásában:

Google Play

App Store

 

Mindezek mellett néhány kattintással, online is van lehetõséged egy éven belül felhasználható támogatói vagy normál belépõt vásárolni akár ajándékba is!

Oroszlán