Éves állatkerti bérlet és örökbefogadás

Állati élmények egy egész éven keresztül!

Éves bérletünket azoknak ajánljuk, akik kéthavonta legalább egyszer ellátogatnának hozzánk, mivel alig hat belépő áráért cserébe egy teljes éven keresztül korlátlan számú belépést biztosít intézményünkbe a normál nyitva tartási időben.

Bérletvásárlásra és –kiállításra jelenleg csak a főbejárati pénztárban van lehetőség, és a tulajdonos igazolványképe, illetve – ha rendelkezik ilyennel – kedvezményre jogosító igazolványa (diák- vagy nyugdíjas igazolvány) szükséges hozzá. Fényképet helyben sajnos nem tudunk készíteni.

Az arcképes és névre szóló bérlet a vásárlás napjától, illetve megegyezés szerint egy későbbi dátumtól számított 365 napig érvényes, továbbá más személyre át nem ruházható, elvesztése esetén pedig nem áll módunkban pótolni.

Bérletáraink:

Felnőtt bérlet:              14.000,- Ft.

Gyermek bérlet:           9.000,- Ft.

Diák bérlet:                  10.000,- Ft.

Nyugdíjas bérlet:          11.000,- Ft.

Váljon Ön is állatkerti nevelőszülővé!

Fontos megjegyeznünk, hogy napi belépőjegy megvásárlásával is támogatja intézményünk lakóinak magas színvonalú gondozását, valamint fajmegőrzési- és oktatótevékenységünket, ha azonban egy-egy állat különösen kedves a szívének, örökbefogadása révén lehetősége van közvetlenül hozzájárulni jólétéhez.

Örökbefogadáskor a nevelőszülő havi szinten egy bizonyos összeggel közvetlenül az adott állat gondozására, illetve tartólétesítményének fejlesztésére szánt forrásokhoz járul hozzá. A minimális egyhavi összeg 6.000,- Ft, amely állatonként értendő, legyen szó akár nagytestű emlősről, akár egészen apró gerinctelenről.

A leendő nevelőszülő elképzelésinek gyors és pontos teljesülése érdekében kérjük, hogy az örökbefogadás szándékát előre jelezzék nekünk a 06/52 310 065-ös telefonszámon vagy a zooped@zoodebrecen.hu emailcímen.

Az örökbefogadáshoz kitöltendő adatlap itt letölthető.

Az örökbefogadásra szánt összeg befizethető személyesen intézményünk pénztárában a nyitva tartási idő alatt, vagy banki átutalással is.

Számlaszámunk: Nagyerdei Kultúrpark Nonprofit Kft. OTP BANK NYRT. 11738008 21036871

Kérjük, hogy utaláskor a közlemény mezőben tüntessék fel, hogy örökbefogadási díjat küldenek.

 

Oroszlán