Rajzold meg álmaid vidámparkját és nyerj osztálykirándulást!


A járványhelyzet és a jelenlegi zárvatartás ellenére szeretnénk segíteni Nektek feleleveníteni az elõzõ tanévekben vagy a szünidõben megélt vidámparki élményeiteket, ezért hagyományunkhoz híven rajzpályázatot hirdetünk „Álmaim vidámparkja” címmel. Az alkotások témája teljesen kötetlen: egyaránt szívesen látnánk fejlesztési ötleteiteket, a fantázia szülte vagy már létezõ kedvenc játékgépeteket, valamint a legszebb élményeiteket papíron megörökítve.

A pályázatra az ország bármely iskolájából jelentkezhettek osztályonként egy darab pályamunkával, amelynek egyedül a mérete meghatározott (A/4-es), a hozzá felhasználható technika kötetlen (pl. festék, ceruza, filctoll). Az elkészült alkotásokat postán (4032, Debrecen, Ady Endre út 1.) küldhetitek be vagy az újranyitást követõen személyesen adhatjátok le az állatkerti, illetve a vidámparki pénztáraknál 2021. június 7-ig.

A pályamunkák közül a szakmai zsûri közremûködésével kiválasztott elsõ három helyezett alkotás készítõje, valamint az õ osztályaik részesülnek majd a vidámparki kalandok mellett csoportos állatkerti látogatást és szakvezetést is magában foglaló díjazásban:


•    Elsõ helyezett: A nyertes pályamunkát készítõ tanuló korlátlan játékgép-használatot nyer a X. Galiba fesztivál idõtartama alatt magának és családjának, osztálya és a kísérõ pedagógusok pedig korlátlan vidámparki játékgép használatot nyernek egy egész napra, illetve szakvezetéses állatkerti belépõket.

•    Második helyezett: korlátlan vidámparki játékgép-használat egy egész napra az egész osztály és a kísérõ pedagógusok számára, illetve szakvezetéses állatkerti belépõk.

•    Harmadik helyezett: szakvezetéses állatkerti belépõk egy egész napra az egész osztály és a kísérõ pedagógusok számára.

A nyerteseket telefonon fogjuk értesíteni, ezért kérjük, hogy a pályamunka hátoldalán vagy a leadott anyag mellékletében a pontos név és cím mellett telefonos elérhetõség is szerepeljen.

Oroszlán