Segítsd te is adód egy százalékával dél-amerikai társaskifutónk további megújítását!


Az élõvilág élményszerû bemutatásáról és generációk közös kikapcsolódásáról gondoskodó intézményünk immár több mint hat és fél évtizede széles körû támogatottságnak örvend, legyen szó akár jelképes örökbefogadásról, anyagi és tárgyi felajánlásokról vagy éppen önkéntes munkáról. Részben e segítségnyújtásnak köszönhetõen lakóink évrõl évre egyre nagyobb jólétben élhetnek, környezetük és szolgáltatásaink pedig folyamatosan fejlõdhetnek a kor elvárásainak megfelelõen.


Tavaly megkezdett és idén folytatódó bemutató-fejlesztési projektünkkel szeretnénk egy csepp Amazóniát elhozni újvilági kifutósorunkra, amely jelenleg dél-amerikai tapírnak, nagy marának és kapibarának ad otthont. Terveink szerint újonnan beépített vízforgató rendszer és buja növényzet gondoskodik majd arról, hogy a mostani és leendõ új lakók még könnyebben gyakorolhassák természetes viselkedésüket, amit látogatóként még könnyebben, akár új perspektívákból is meg fogtok tudni figyelni. E célok megvalósításához nélkülözhetetlen a lelkes állatkertbarátok támogatása, amelynek mindenki számára elérhetõ, közvetlen és semmilyen plusz költséggel nem járó módja a személyi jövedelemadó egy százalékának felajánlása.


A nyilatkozatot május 21-ig nyújthatjátok be akár néhány kattintással online is, lakóink pedig a legkisebb segítségért is nagyon hálásak lesznek.


Amennyiben Ügyfélkapu-hozzáférés hiánya miatt vagy más okból inkább papíralapon rendelkeznél adód 1+1%-áról, kérjük, töltsd ki és postán vagy személyesen juttasd el a területileg illetékes NAV-irodába a rendelkezõ nyilatkozatot, amely ide kattintva letölthetõ.

Adószámunk: 20749154-2-09


Önzetlen támogatásod ezúton is köszönjük!


Oroszlán