Tájékoztató a koronavírussal kapcsolatos intézkedésekről


Kedves Vendégeink!

Szívből köszönjük az eddigi támogatást, érdeklődést és türelmet. Kollégáinkkal az ideigneles zárva tartás alatt azért dolgoztunk, hogy parkunk valamennyi lakója ne szenvedjen hiányt, és amikor újra kinyithatunk, vendégeink méltó környezetben találkozhassanak ismét kedvenceikkel.

Azért, hogy a gondtalan élményszerzés biztosított legyen, a veszélyhelyzet feloldásáig kérjük látogatóinkat az alábbi szabályok betartására:A sorbanállás elkerülése érdekében javasoljuk a belépőjegyek online megváltását, hiszen az ilyen jeggyel rendelkező látogatóink részére külön gyorsított beléptetést biztosítunk. Pénztárainkban a preferált fizetési mód az érintésmentes fizetés.

Védőmaszk használata javasolt. Az illemhelyiségek, látogatói terek tisztítása és fertőtlenítése folyamatos. Kérjük a kihelyezett virucid hatású folyékony szappanok használatát!

Kérjük a vidámparki játékgépek használata során az ültetési rend és a kezelő személyzet további utasításainak betartását.

Akcióban a leopárd programunk átmenetileg szünetel.


Az állatházak május 16-tól újra látogathatók. Felhívjuk látogatóink szíves figyelmét, hogy beltérben kötelező a maszk viselése és a legalább másfél méteres védőtávolság betartása, továbbá egy időben csak korlátozott számú látogató tartózkodhat bent. A zoocsemege május 16-tól mind az automatákban, mind a pénztárnál megvásárolható. A csoportos szakvezetéseket izolált vezetett egyéni séták helyettesítik.


Köszönjük megértésüket, és kellemes kikapcsolódást, jó szórakozást kívánunk!

Oroszlán