A legapróbb segítség is rengeteget számít!

Sokrétû munkánk – amely felöleli többek közt az állattartó helyek folyamatos korszerûsítését, a természetvédelmi oktatást, a fajmegõrzési programokban való részvételt, a botanikus kerti feladatokat, valamint a patinás élményelemek restaurációját – fokozódó kihívásokkal jár a takarmány- és építõanyagárak, illetve a közüzemi szolgáltatások árának drasztikus emelkedése következtében. Épp ezért a legkisebb támogatás is rengeteget számít: legyen szó akár jelképes örökbefogadásról, adományozásról vagy támogatói belépõ megvásárlásáról, a segítség minden formáját nagy hálával fogadjuk és fordítjuk arra, hogy lakóink még nagyobb jólétben éljenek, szolgáltatásaink pedig a kor elvárásainak megfelelõen folyamatosan továbbfejlõdjenek.

Mindenki számára elérhetõ, közvetlen támogatási mód a személyi jövedelemadó egy százalékának felajánlása, amelyrõl május 22-ig rendelkezhetünk. Ez semmiféle plusz költséggel nem jár – ráadásul a nyilatkozat immár néhány kattintással, online is kitölthetõ és benyújtható –, lakóinknak azonban egy egész évre szóló segítséget jelent

Jó hír, hogy személyi jövedelemadója 1+1 százalékának felajánlásáról immár néhány kattintással, online is rendelkezhet.

Amennyiben Ügyfélkapu-hozzáférés hiánya miatt vagy más okból inkább papíralapon rendelkezne adója 1+1%-áról, kérjük, töltse ki és postán vagy személyesen juttassa el a területileg illetékes NAV-irodába a rendelkezõ nyilatkozatot, amely ide kattintva letölthetõ.

Adószámunk: 20749154-2-09


Örökbefogadás

Váljon Ön is állatkerti nevelõszülõvé! Magánszemélyeknek, szervezeteknek, intézményeknek és cégeknek egyaránt lehetõségük van jelképesen örökbe fogadni egy választott lakónkat, ezzel egy-egy konkrét állat jólétéhez hozzájárulva. Örökbefogadáskor a nevelõszülõ havi szinten egy bizonyos összeggel járul hozzá közvetlenül az adott állat gondozására, illetve tartólétesítményének fejlesztésére szánt forrásokhoz. A minimális egyhavi összeg 6.000,- Ft, amely állatonként értendõ, legyen szó akár nagytestû emlõsrõl, akár egészen apró gerinctelenrõl.

Nemes felajánlásáért az örökbefogadó névre szóló, díszes oklevelet kap, továbbá tagja lesz az Állatkert Barátainak, így részt vehet az Állatok Karácsonyán tartott éves nevelõszülõi értekezleten, amelyen beszámolunk neki kedvence elmúlt évérõl.

A leendõ nevelõszülõ elképzeléseinek gyors és pontos teljesülése érdekében kérjük, hogy örökbefogadási szándék esetén vegye fel a kapcsolatot illetékes munkatársunkkal a zooped@zoodebrecen.hu emailcímen.


Az örökbefogadáshoz kitöltendõ adatlap ide kattintva letölthetõ.

 

Számlaszámunk: Nagyerdei Kultúrpark Nonprofit Kft. OTP BANK NYRT. 11738008 21036871

Az örökbefogadási díj befizetésének preferánt módja a banki átutalás, de fõpénztárunkban lehetõség van a készpéznes fizetésre is. Kérjük, hogy utaláskor a közlemény mezõben tüntesse fel, hogy örökbefogadási díjat küld.

 

 

 

Önzetlen támogatását ezúton is köszönjük!

Oroszlán