A legapróbb segítség is rengeteget számít!

Intézményünk támogatásának egyik módja személyi jövedelemadója egy százalékának felajánlása, amelyről május 20-ig rendelkezhet. Ez semmiféle plusz költséggel nem jár, nekünk viszont nagyon sokat jelentene. A felajánláshoz mindössze az alább letölthető nyilatkozatot kell kitöltenie:

Rendelkező nyilatkozat letölthető itt.

Kitöltési útmutató letölthető itt.

Adószámunk: 20749154-2-09 (a nyomtatványon már szerepel)


Váljon Ön is állatkerti nevelőszülővé!

Lehetősége van továbbá jelképesen örökbe fogadni egy választott lakónkat, ezzel egy-egy konkrét állat jólétéhez hozzájárulva. Örökbefogadáskor a nevelőszülő havi szinten egy bizonyos összeggel járul hozzá közvetlenül az adott állat gondozására, illetve tartólétesítményének fejlesztésére szánt forrásokhoz. A minimális egyhavi összeg 6.000,- Ft, amely állatonként értendő, legyen szó akár nagytestű emlősről, akár egészen apró gerinctelenről.

Nemes felajánlásáért az örökbefogadó az újranyitást követően – névre szóló, díszes oklevelet kap, továbbá tagja lesz az Állatkert Barátainak, így részt vehet az Állatok Karácsonyán tartott éves nevelőszülői értekezleten, amelyen beszámolunk neki kedvence elmúlt évéről.

A leendő nevelőszülő elképzelésinek gyors és pontos teljesülése érdekében kérjük, hogy örökbefogadási szándék esetén vegye fel a kapcsolatot illetékes munkatársunkkal a zooped@zoodebrecen.hu emailcímen.

Az örökbefogadáshoz kitöltendő adatlap itt letölthető.

A jelenlegi helyzetre való tekintettel kérjük, banki átutalással küldje az örökbefogadási díjat.

Számlaszámunk: Nagyerdei Kultúrpark Nonprofit Kft. OTP BANK NYRT. 11738008 21036871

Kérjük, hogy utaláskor a közlemény mezőben tüntesse fel, hogy örökbefogadási díjat küld.

 

Önzetlen támogatását ezúton is köszönjük!

Oroszlán