Támogasson minket online jegyvásárlással!

A koronavírus-veszélyhelyzetre való tekintettel intézményünk november 11-től átmenetileg nem látogatható.

Természetesen a jegyértékesítés zavartalanul üzemel a zárva tartás alatt is. Így kényelmi díj nélkül - még idei áron - lehetősége van az online jegyvásárlásra. A jegyek a megváltástól számított egy éven belül felhasználhatóak.

 

Hálánk jeléül azok, akik a zárvatartás alatt vásárolnak online támogatói belépőt, ajándékkört tehetnek majd a vidámparki Kisvasúton.


Az újranyitás pontos dátumáról mihamarabb hírt adunk online csatornáinkon, és természetesen a zárva tartás alatt is rendszeresen beszámolunk majd parkunk történéseiről. Jó egészséget kívánunk, és reméljük, hamarosan újra találkozhatunk!

 

A legapróbb segítség is rengeteget számít!

Intézményünk támogatásának egyik módja személyi jövedelemadója egy százalékának felajánlása, amelyről május 20-ig rendelkezhet. Ez semmiféle plusz költséggel nem jár, nekünk viszont nagyon sokat jelentene. A felajánláshoz mindössze az alább letölthető nyilatkozatot kell kitöltenie:

Rendelkező nyilatkozat letölthető itt.

Kitöltési útmutató letölthető itt.

Adószámunk: 20749154-2-09 (a nyomtatványon már szerepel)

 

Állati élmények egy egész éven keresztül!

Éves bérletünket azoknak ajánljuk, akik kéthavonta legalább egyszer ellátogatnának hozzánk, mivel alig hat belépő áráért cserébe egy teljes éven keresztül korlátlan számú belépést biztosít intézményünkbe a normál nyitva tartási időben.

A bérletvásárláshoz és –kiállításhoz a tulajdonos igazolványképe, illetve – ha rendelkezik ilyennel – kedvezményre jogosító igazolványa (diák- vagy nyugdíjas igazolvány) szükséges. Fényképet helyben sajnos nem tudunk készíteni.

Az arcképes és névre szóló bérlet a vásárlás napjától, illetve megegyezés szerint egy későbbi dátumtól számított 365 napig érvényes, továbbá más személyre át nem ruházható, elvesztése esetén pedig nem áll módunkban pótolni.

Bérletáraink:

Felnőtt bérlet:              15.000,- Ft. (városkártyával 12.000 Ft)

Gyermek bérlet:           11.000,- Ft. (városkártyával 8.000 Ft)

Diák bérlet:                  12.000,- Ft. (városkártyával 9.000 Ft)

Nyugdíjas bérlet:          13.000,- Ft.  (városkártyával 10.000 Ft)

 

Váljon Ön is állatkerti nevelőszülővé!

Lehetősége van továbbá jelképesen örökbe fogadni egy választott lakónkat, ezzel egy-egy konkrét állat jólétéhez hozzájárulva. Örökbefogadáskor a nevelőszülő havi szinten egy bizonyos összeggel járul hozzá közvetlenül az adott állat gondozására, illetve tartólétesítményének fejlesztésére szánt forrásokhoz. A minimális egyhavi összeg 6.000,- Ft, amely állatonként értendő, legyen szó akár nagytestű emlősről, akár egészen apró gerinctelenről.

Nemes felajánlásáért az örökbefogadó az újranyitást követően – névre szóló, díszes oklevelet kap, továbbá tagja lesz az Állatkert Barátainak, így részt vehet az Állatok Karácsonyán tartott éves nevelőszülői értekezleten, amelyen beszámolunk neki kedvence elmúlt évéről.

A leendő nevelőszülő elképzelésinek gyors és pontos teljesülése érdekében kérjük, hogy örökbefogadási szándék esetén vegye fel a kapcsolatot illetékes munkatársunkkal a zooped@zoodebrecen.hu emailcímen.

Az örökbefogadáshoz kitöltendő adatlap itt letölthető.

A jelenlegi helyzetre való tekintettel kérjük, banki átutalással küldje az örökbefogadási díjat.

Számlaszámunk: Nagyerdei Kultúrpark Nonprofit Kft. OTP BANK NYRT. 11738008 21036871

Kérjük, hogy utaláskor a közlemény mezőben tüntesse fel, hogy örökbefogadási díjat küld.

 

Önzetlen támogatását ezúton is köszönjük!

Oroszlán