Örökbefogadás

Váljon Ön is állatkerti nevelõszülõvé! Lehetõsége van jelképesen örökbe fogadni egy választott lakónkat, ezzel egy-egy konkrét állat jólétéhez hozzájárulva. Örökbefogadáskor a nevelõszülõ havi szinten egy bizonyos összeggel járul hozzá közvetlenül az adott állat gondozására, illetve tartólétesítményének fejlesztésére szánt forrásokhoz. A minimális egyhavi összeg 6.000,- Ft, amely állatonként értendõ, legyen szó akár nagytestû emlõsrõl, akár egészen apró gerinctelenrõl.

Nemes felajánlásáért az örökbefogadó az újranyitást követõen – névre szóló, díszes oklevelet kap, továbbá tagja lesz az Állatkert Barátainak, így részt vehet az Állatok Karácsonyán tartott éves nevelõszülõi értekezleten, amelyen beszámolunk neki kedvence elmúlt évérõl.

A leendõ nevelõszülõ elképzelésinek gyors és pontos teljesülése érdekében kérjük, hogy örökbefogadási szándék esetén vegye fel a kapcsolatot illetékes munkatársunkkal a zooped@zoodebrecen.hu emailcímen.

Az örökbefogadáshoz kitöltendõ adatlap itt letölthetõ.

 

Számlaszámunk: Nagyerdei Kultúrpark Nonprofit Kft. OTP BANK NYRT. 11738008 21036871

Az örökbefogadási díj befizetésének preferánt módja a banki átutalás, de fõpénztárunkban lehetõség van a készpéznes fizetésre is. Kérjük, hogy utaláskor a közlemény mezõben tüntesse fel, hogy örökbefogadási díjat küld.


Valamennyi lakónk örökbe fogadható, köztük újszülötteink és új jövevényeink is:

Bennett-kengurukölykünk

Csendeske, a pápaszemes pingvin

Cigája bárányok

Kellan és Kirabo, a kardszarvú antilopborjak

Dél-afrikai sülkölykök

Házikecskegidák

Katja és Kirsten, a kardszarvú antilopok

Molli és Polli, a szürkemarha-üszõk

Zöld víziagáma-utódaink

Anthony-nyílméregbékáink

Csíkos fûegérkölykeink

Chari, a fekete-fehér vari

Artúr, a shetlandi póni

Elmo, az uhu

Koppány, a wallisi feketeorrú juh


Éves bérletek

Állati élmények egy egész éven keresztül! Éves bérletünket azoknak ajánljuk, akik kéthavonta legalább egyszer ellátogatnának hozzánk, mivel alig hat belépõ áráért cserébe egy teljes éven keresztül korlátlan számú belépést biztosít intézményünkbe a normál nyitva tartási idõben.

Immár már nemcsak belépõt, hanem éves állatkerti bérletet is válthattok hozzánk - a hazai állatkertek közül elsõként - elektronikus úton, mindössze néhány kattintással a www.ticketbase.eu/zoodebrecen oldalon vagy a TicketBase Android és iOS rendszerekre egyaránt ingyenesen letölthetõ alkalmazásában:

Google Play

App StoreBérletáraink:

Felnõtt bérlet:              15.000,- Ft. (városkártyával 12.000 Ft)

Gyermek bérlet:           11.000,- Ft. (városkártyával 8.000 Ft)

Diák bérlet:                  12.000,- Ft. (városkártyával 9.000 Ft)

Nyugdíjas bérlet:          13.000,- Ft.  (városkártyával 10.000 Ft)

 

Önzetlen támogatását ezúton is köszönjük!

Oroszlán