Támogatás

 


Az állatok jóléte, intézményünk fejlődése fontos mindannyiunk számára. Kérjük adója 1%-ával támogassa Ön is közös kincsünk, a Debreceni Állatkert, Növénykert és Vidámpark megújulását.
Adószámunk: 20749154-2-09

Rendelkező nyilatkozat letölthető itt.

Kitöltési útmutató letölthető itt.

Önzetlen támogatását ezúton is köszönjük.

 


Örökbefogadás

Kedves Látogató!

A debreceni Nagyerdei Kultúrpark Nonprofit Kft. Állat-és Növénykertje 1958-ban az első vidéki állatkertként nyitotta meg kapuit a látogatók előtt.
Az idő az egykori kifutók, ketrecek felett eljárt, ma már nem felelnek meg a XXI. század követelményeinek, előírásainak.
Napjainkban az állatkertek arra törekednek, hogy az élményszerű ismeretszerzés mellett a bemutatóhelyek minél jobban hasonlítsanak az állatok eredeti élőhelyére, kielégítve az ott élő fajok természetes igényeit.

A Nagyerdei Kultúrpark Állat-és Növénykertjében már elkezdődhettek az átalakítási munkálatok. Elkészültek a nagyragadozók bemutatói, az Afrika-röpde, a Zsiráfház, a Trópusi ház, a Terrárium, a Gibbonház-Vízilóház stb. számos korszerű, élőhely típusú kifutóval gazdagodhattunk az elmúlt években.
A kifutók korszerűsítése, új kifutók létrehozatala, valamint az intézmény új területének fejlesztése jelentős terheket ró az Állat-és Növénykert költségvetésére, ezért:


Hogyan segíthet?

Támogathatja a Nagyerdei Kultúrpark Állat-és Növénykertjének megújulását pénzadománnyal, amelyet a OTP Bank Nyrt.  11738008 21036871 számlaszámra lehet befizetni, az így befolyt összeget új állatok vásárlása mellett a kifutók korszerűsítésére fordítjuk (medvék, vízilovak majmok stb.), és örökbe fogadni is lehet!


Mit jelent az örökbefogadás?

Az állatkerti állatok támogatásának az a változata, amikor a kiválasztott állat tartásához havonta bizonyos összeggel hozzájárul valaki. Természetesen az örökbefogadott kedvenc állat továbbra is az állatkert lakója marad, ahol szakszerű ellátásban részesül.


Mit kap az örökbefogadó?

  • Egy nevelőszülői szép oklevelet, amely tanúsítja, hogy Ön a kiválasztott állat, hivatalos örökbefogadója, nevelőszülője.
  • Egy örökbefogadói vagy reklámtáblát igény szerint kihelyezünk a kedvenc állat bemutatója mellé.
  • Engedélye esetén nyilvánosságra hozzuk nevét  támogatóink névsorában.
  • Díjtalan, vagy kedvezményes belépési lehetőséget a Nagyerdei Kultúrpark Állat-és Növénykertjébe, a nevelőszülőknek rendezett programokra, rendezvényekre.


Mennyibe kerül az örökbefogadás?

 A minimális összeg jelenleg 5.000.- Ft/hó.

Az állat örökbefogadás lehet ajándék is, mellyel meglephetjük barátainkat, ismerőseinket. Születésnapra, névnapra, karácsonyra sok gyermek örülne egy ilyen kedves meglepetésnek, az ajándékozó pedig érezheti, hogy tettével nemes ügyet szolgál.

Támogatásukat, segítségüket és látogatásaikat várja a Nagyerdei Kultúrpark Állat- és Növénykertje!


Hogyan történik a támogatás és örökbefogadás?


1.    A Nagyerdei Kultúrpark Állat-és Növénykertjének pénztáránál a nyitvatartási idő alatt be lehet fizetni támogatási összeget,

2.    Vagy csekken az OTP Bank 11738008-21036871 számlaszámra postán is elküldheti. Elképzeléseinek, gyors és legkedvezőbb megvalósulása érdekében kérjük, az örökbefogadási szándékát személyesen a Nagyerdei Kultúrpark Állat-és Növénykertjének irodájában is bejelenteni


Címünk:   

              
Nagyerdei Kultúrpark Nonprofit Kft.
Állat-és Növénykertje
Debrecen, Ady Endre u. 1.
Pf.: 181

Telefon:    (52) 310-065 vagy 413-515
Fax:         (52) 532-774
E-mail:      info@zoodebrecen.hu

Oroszlán