Örökbefogadás

Váljon Ön is állatkerti nevelõszülõvé! Magánszemélyeknek, szervezeteknek, intézményeknek és cégeknek egyaránt lehetõségük van jelképesen örökbe fogadni egy választott lakónkat, ezzel egy-egy konkrét állat jólétéhez hozzájárulva. Örökbefogadáskor a nevelõszülõ havi szinten egy bizonyos összeggel járul hozzá közvetlenül az adott állat gondozására, illetve tartólétesítményének fejlesztésére szánt forrásokhoz. A minimális egyhavi összeg 6.000,- Ft, amely állatonként értendõ, legyen szó akár nagytestû emlõsrõl, akár egészen apró gerinctelenrõl.

Nemes felajánlásáért az örökbefogadó névre szóló, díszes oklevelet kap, továbbá tagja lesz az Állatkert Barátainak, így részt vehet az Állatok Karácsonyán tartott éves nevelõszülõi értekezleten, amelyen beszámolunk neki kedvence elmúlt évérõl.

A leendõ nevelõszülõ elképzeléseinek gyors és pontos teljesülése érdekében kérjük, hogy örökbefogadási szándék esetén vegye fel a kapcsolatot illetékes munkatársunkkal a zooped@zoodebrecen.hu emailcímen.


Az örökbefogadáshoz kitöltendõ adatlap ide kattintva letölthetõ.

 

Számlaszámunk: Nagyerdei Kultúrpark Nonprofit Kft. OTP BANK NYRT. 11738008 21036871

Az örökbefogadási díj befizetésének preferánt módja a banki átutalás, de fõpénztárunkban lehetõség van a készpéznes fizetésre is. Kérjük, hogy utaláskor a közlemény mezõben tüntesse fel, hogy örökbefogadási díjat küld.


Valamennyi lakónk örökbe fogadható, köztük újszülötteink és új jövevényeink is:

Pisti, a strucckakas

 

 

Önzetlen támogatását ezúton is köszönjük!

Oroszlán