Állati élmények egy egész éven keresztül!

Éves bérletünket azoknak ajánljuk, akik kéthavonta legalább egyszer ellátogatnának hozzánk, mivel alig hat belépõ áráért cserébe egy teljes éven keresztül korlátlan számú belépést biztosít intézményünkbe a normál nyitva tartási idõben.

Immár már nemcsak belépõt, hanem éves állatkerti bérletet is válthattok hozzánk - a hazai állatkertek közül elsõként - elektronikus úton, mindössze néhány kattintással a www.ticketbase.eu/zoodebrecen oldalon vagy a TicketBase Android és iOS rendszerekre egyaránt ingyenesen letölthetõ alkalmazásában:

Google Play

App StoreBérletáraink:

Felnõtt bérlet:              15.000,- Ft. (városkártyával 12.000 Ft)

Gyermek bérlet:           11.000,- Ft. (városkártyával 8.000 Ft)

Diák bérlet:                  12.000,- Ft. (városkártyával 9.000 Ft)

Nyugdíjas bérlet:          13.000,- Ft.  (városkártyával 10.000 Ft)

 

Váljon Ön is állatkerti nevelõszülõvé!

Lehetõsége van továbbá jelképesen örökbe fogadni egy választott lakónkat, ezzel egy-egy konkrét állat jólétéhez hozzájárulva. Örökbefogadáskor a nevelõszülõ havi szinten egy bizonyos összeggel járul hozzá közvetlenül az adott állat gondozására, illetve tartólétesítményének fejlesztésére szánt forrásokhoz. A minimális egyhavi összeg 6.000,- Ft, amely állatonként értendõ, legyen szó akár nagytestû emlõsrõl, akár egészen apró gerinctelenrõl.

Nemes felajánlásáért az örökbefogadó az újranyitást követõen – névre szóló, díszes oklevelet kap, továbbá tagja lesz az Állatkert Barátainak, így részt vehet az Állatok Karácsonyán tartott éves nevelõszülõi értekezleten, amelyen beszámolunk neki kedvence elmúlt évérõl.

A leendõ nevelõszülõ elképzelésinek gyors és pontos teljesülése érdekében kérjük, hogy örökbefogadási szándék esetén vegye fel a kapcsolatot illetékes munkatársunkkal a zooped@zoodebrecen.hu emailcímen.

Az örökbefogadáshoz kitöltendõ adatlap itt letölthetõ.

A jelenlegi helyzetre való tekintettel kérjük, banki átutalással küldje az örökbefogadási díjat.

Számlaszámunk: Nagyerdei Kultúrpark Nonprofit Kft. OTP BANK NYRT. 11738008 21036871

Kérjük, hogy utaláskor a közlemény mezõben tüntesse fel, hogy örökbefogadási díjat küld.

 

Önzetlen támogatását ezúton is köszönjük!

Oroszlán