Állatkerti élménytáborok

Zoológiai és természetvédelmi szaktábor az Állat- és Növénykert területén
A nyári táborozás  ideális helyszíne az állatkert. Itt mindig történik valami érdekes, és ha egy hetet töltünk el együtt akkor is maradnak olyan titkok, amelyekért legközelebb is érdemes eljönni az állatkertbe.
Együtt sétálhatunk a pingvinekkel, segíthetünk megetetni a zsiráfot, megsimogathatjuk a kígyót és a szakállas agámát, meghallgathatjuk a gibbonok énekét és gyűrűsfarkú makik között sétálhatunk a kifutóban. A Vidámparki jutalomjátékról nem is szólva.

A több évtizedes hagyományok alapján szerveződő táborainkban az állatkerti állatok életének titkaiba igyekszünk bepillantani. Együtt etetjük az állatkert lakóit, és követjük életük nyomait. Az állatokkal való közvetlen találkozások, az izgalmas felfedezések, a játékok, és a nagy versengések élménye sok új ismerettel is gazdagabbá tesz. A nagyító alatt és a távcső előtt a természet apránként felfedi számunkra titkait.
Nyomozzunk együtt! Járjuk együtt a vadon világát! Titkokat kutatva fedezzük fel együtt az élővilág sokszínűségét!
A táborainkba június 20-tól augusztus 26 – ig várjuk az általános iskolásokat. A turnusok hetente indulnak. Szinte minden órában új program kezdődik. A csoportok munkáját szakképzett pedagógusok irányítják.
A gyerekeket reggel 7.30-tól tudjuk fogadni, a programok 8.00 órától 16.00 óráig tartanak.
Napi 3-szori étkezéssel a részvételi díj 25.000 Ft/fő.
Testvérkedvezmény: 5%
Jelentkezni lehet:
telefonon: a 06-52/ 310-065-ös vagy a 06-30-355-53-70-es számon
e-mailen:zooped@zoodebrecen.hu címen.

Ha Te is kíváncsi vagy az  állatkert lakóinak titkaira, köztünk a helyed!
Szeretettel várunk!
Oroszlán