Állatkerti élménytáborok

XXXI. Zoológiai és természetvédelmi szaktábor az Állat- és Növénykert területén
A nyári táborozás  ideális helyszíne az állatkert. Itt mindig történik valami érdekes, és ha egy hetet töltünk el együtt akkor is maradnak olyan titkok, amelyekért legközelebb is érdemes eljönni az állatkertbe.
Együtt sétálhatunk a pingvinekkel, segíthetünk megetetni a zsiráfot, megsimogathatjuk a kígyót és a szakállas agámát, meghallgathatjuk a gibbonok énekét és gyűrűsfarkú makik között sétálhatunk a kifutóban. A Vidámparki jutalomjátékról nem is szólva.

A több évtizedes hagyományok alapján szerveződő táborainkban az állatkerti állatok életének titkaiba igyekszünk bepillantani. Együtt etetjük az állatkert lakóit, és követjük életük nyomait. Az állatokkal való közvetlen találkozások, az izgalmas felfedezések, a játékok, és a nagy versengések élménye sok új ismerettel is gazdagabbá tesz. A nagyító alatt és a távcső előtt a természet apránként felfedi számunkra titkait.
Járjuk együtt a vadon világát! Titkokat kutatva fedezzük fel együtt az élővilág sokszínűségét!
A táborainkba a nyári szünet első hetétől az utolsóig várjuk az általános iskolásokat. A turnusok hetente indulnak. Szinte minden órában új program kezdődik. A csoportok munkáját szakképzett pedagógusok irányítják.
A gyerekeket reggel 7.30-tól tudjuk fogadni, a programok 8.00 órától 16.00 óráig tartanak.
Napi 3-szori étkezést biztosítunk.

A táborozás részvételi díja 29 000 Ft/fő/hét. Testvérkedvezmény 5%.
Befizetni június 1. és 10. között lehet munkanapokon az Állatkert irodaházának pénztárában vagy átutalással az
OTP Bank Nyrt.  11738008 21036871 számlaszámra. (Átutalás esetén a megjegyzés rovatba kérnénk feltüntetni a táboros nevét, a turnus időpontját, valamint a számlázási nevet és címet.)Jelentkezni lehet:

Telefonon: 06-52/ 310-065 vagy a 06-30-355-53-70 
E-mailen: zooped@zoodebrecen.hu 

Ha  általános iskolás vagy és kíváncsi az  állatkert lakóinak titkaira, köztünk a helyed!

Szeretettel várunk!Oroszlán