Jubileumi évünkben élményprogrammal várjuk a gyerekeket az õszi szünidõ minden napján!


Az õszi szünetben tartó állatkerti gyermekprogram alkalmával, a résztvevõk szakképzett zoopedagógusok útmutatásával vehetnek részt élménypedagógiai és zoopedagógiai foglalkozásokon, illetve pillanthatnak be állatkertünk kulisszái mögé, amely során meghatározó, életre szóló emlékekkel gazdagodhatnak az õszi Nagyerdõ varázslatos szívében.

A gyerkõcök megismerkedhetnek a távoli vidékek egzotikus állatainak viselkedéseivel, életmódjukkal és takarmányozásukkal, az állatkertünkben zajló napi munkálatokkal, valamint növénykertünk különlegességeivel. A napi háromszori étkezés és a gazdag edukációs programkínálat mellett a gyermekek kézmûves foglalkozáson és bátorságpróbán is részt vehetnek, de a felelõs állattartással kapcsolatosan is bõvíthetik eddigi tudásukat.

 Az idei állatkerti élményprogramunk díja 11.000 Ft/fõ/nap, a 10%-os testvérkedvezményünk esetén 20.000 Ft/két fõ/nap.

Jelentkezni kizárólag a zootáborainkban is bevezetett
online regisztrációs felületen lehet.


PROGRAM

7:30-8:00 Érkezés
ZOOKRESZ
Fedezzük fel a távoli tájak egzotikus élõvilágát! – A séta során a gyermekek megismerkedhetnek az állatkertünk mûködésével, egzotikus fajaival.

9:00-9:30 Tízórai
Fedezzük fel a távoli tájak egzotikus élõvilágát! – A séta során a gyermekek megismerkedhetnek az állatkertünk mûködésével, egzotikus fajaival.
Felelõs állattartás – Hogyan gondozzuk felelõsségtelkesen kiskedvenceinket?

12:00-12:30 Ebéd
Nem szeretem állatok érzékenyítõ foglalkozása – A hüllõk és ízeltlábúak titokzatos világa
Készítsük el az év fajait! – Kézmûves foglalkozás keretében kedvenc fajaink elkészítése

15:00-15:30 Uzsonna
15:30-16:00 Zárás


A zootábor házirendje ide kattintva érhetõ el.

Érdeklõdés: zootabor@zoodebrecen.hu

Fizetéssel kapcsolatos technikai segítség: penzugy@zoodebrecen.hu

A táborozó gyermek(ek) egészségi állapotára vonaktozó nyilatkozat ide kattintva letölthetõ.


Útmutató az online jelentkezéshez


A zootáborra való jelentkezés tavaly óta kizárólag az online regisztrációs felületen lehetséges, pénztári befizetésre vagy banki átutalásra nem áll módunkban lehetõséget biztosítani.

1.      A regisztrációs oldalon turnusonkénti bontásban láthatók az egyszemélyes, illetve a két vagy három fõ részére szóló, kedvezményes testvér táborjegyek. Minden jegynél feltüntettük a még szabad helyek számát.

2.      A megfelelõ turnus(ok)ra szóló jegy(ek) kiválasztását követõen az oldal aljára görgetve tud továbblépni az adatok megadásához.

3.      A megjelenõ felületen, kérjük, adja meg saját és gyermeke(i) adatait. Amennyiben hozzájárul ahhoz, hogy a tárbor során a gyermeke(i)rõl készült képi- és hangfelvételek megjelenhessenek intézményünk online csatornáin és kiadványaiban, illetve a sajtóban, kérjük, pipálja ki az erre vonatkozó mezõt.

4.         Kérjük, pontos információkat adjon meg a gyermek(ek) életkorára, valamint esetleges tartós betegségére és ételérzékenységére vonatkozóan. A tábori feladatok jellegébõl adódóan az írás és olvasás készsége elengedhetetlen valamennyi résztvevõ számára, így csak az általános iskola elsõ osztályát elvégzett gyermekeket áll módunkban fogadni. Egészségügyi okokból indokolt diétás étkezést csak a jelentkezéskor megadott információk függvényében tudunk biztosítani.

5.       A fizetési felületre való továbblépéshez el kell fogadnia a TicketBase, valamint intézményünk általános szerzõdési feltételeit és adatvédelmi nyilatkozatát.

6.      A fizetési felületen tudja megadni bankkártyaadatait, majd a FIZETEK gombra kattintva végezheti el a fizetést. SZÉP kártyával történõ fizetésre sajnos továbbra sincs lehetõség. Köszönjük megértését.

5.      A sikeres fizetést követõen a regisztrációkor megadott emailcímre megérkezik PDF formátumban valamennyi megvásárolt jegy, az általános szerzõdési feltételek és adatvédelmi nyilatkozatok, illetve két külön emailben a vásárlásról kiállított számla is. Mindezek mellett megkapja a gyermek egészségi állapotáról szóló nyilatkozatot, amelyet a tábor elsõ napján kitöltve és aláírva kérünk papíralapon.


Köszönjük jelentkezését, és szeretettel várjuk gyermekét!


Fontos információk

Érkezés: 7:30-8:00 óra között az állatkert bejáratához. (8:00-kor a bejárati kaput bezárjuk, mivel intézményünk 9:00-ig zárva tart a látogatók számára. A késve érkezõk a gazdasági bejáraton tudnak bejönni.)

Hazaindulás: 16:00 (Kérjük a szülõket, hogy lehetõség szerint pontosan érkezzenek a gyermekekért.)

A szaktáborunk során elvégzendõ feladatok, foglalkozások elõfeltétele az olvasás és írás készsége, így csak az általános iskola elsõ osztályát elvégzett gyermekeket áll módunkban fogadni.

Felhívjuk a szülõk figyelmét, hogy intézményünkben biztonsági kamerarendszer mûködik!

Hiányzás esetén az étkezést egy nappal elõtte tudjuk lemondani reggel 8 óráig.

Kérjük a szülõket, hogy a gyerekeket az idõjárásnak megfelelõ öltözetben engedjék el. Javasolt a hátizsákba benti cipõt is bekészíteni.

Ha gyermekeiknél egyedi étkezési, gyógyszerszedési, gyógykezelési igény van, kérjük a táborvezetõnek jelezzék.

Oroszlán