Nyáron a város leggazdagabb tábori kínálatával, tavalyi árakon vár a zootábor!

 

Az idei nyári szünetben is egyedülálló programot kínálunk az általános iskolásoknak a zootábor keretében, amely a csaknem négy évtizedes hagyománnyal bíró, de évrõl évre megújuló magyar nyelvû turnusok mellett immár az angol, a német és a kínai nyelvbe és kultúrába is bevezeti az érdeklõdõ gyermekeket.

A táborozók szakképzett zoopedagógusaink útmutatásával vehetnek részt élménypedagógiai és zoopedagógiai foglalkozásokon, és pillanthatnak be Parkunk kulisszái mögé, amely során életre szóló testközeli élményekkel és emlékekkel gazdagodhatnak a Nagyerdõ szívében. Megismerkedhetnek a távoli vidékek egzotikus állatainak viselkedéseivel, életmódjával és takarmányozásával, valamint a napi állatkerti munkálatokkal és a botanikai gyûjtemény különlegességeivel. A hétfõtõl péntekig tartó és napi háromszori étkezést magában foglaló gazdag napközis programon mindemellett csapatépítõ játékokon és kézmûves foglalkozáson is részt vehetnek, de a felelõs állattartással kapcsolatosan is bõvíthetik tudásukat. A tábori hét méltó zárásaként a Vidámpark játékgépei gondoskodnak majd felhõtlen szórakozásukról.

Idei újdonságként egy-egy turnusban kifejezetten az angol, a német és a kínai nyelv és kultúra iránt is érdeklõdõ iskolásokat fogadjuk, de külön angol nyelvû turnust indítunk a térségben élõ külföldi gyermekeknek is.

Az idei magyar nyelvû zootábor díja tavalyhoz képes változatlanul 55.000 Ft/fõ/turnus, az angol, német, és kínai turnusoké pedig 69.000 Ft/fõ/turnus, amelybõl az együtt regisztráló testvérek az évek hagyományához híven 10%-os kedvezményt kapnak. Jelentkezni kizárólag a zootábor online regisztrációs felületén lehet bankkártyás vagy SZÉP kártyás fizetéssel.


Részletes program hamarosan!A zootábor házirendje ide kattintva érhetõ el.

Érdeklõdés: zootabor@zoodebrecen.hu

Fizetéssel kapcsolatos technikai segítség: penzugy@zoodebrecen.hu


Útmutató az online jelentkezéshez


A zootáborra való jelentkezés kizárólag az online regisztrációs felületen lehetséges, pénztári befizetésre vagy banki átutalásra nem áll módunkban lehetõséget biztosítani.

1.      A regisztrációs oldalon turnusonkénti bontásban láthatók az egyszemélyes, illetve a két vagy három fõ részére szóló, kedvezményes testvér táborjegyek. Minden jegynél feltüntettük a még szabad helyek számát.

2.      A megfelelõ turnus(ok)ra szóló jegy(ek) kiválasztását követõen az oldal aljára görgetve tud továbblépni az adatok megadásához.

3.      A megjelenõ felületen, kérjük, adja meg saját és gyermeke(i) adatait. Amennyiben hozzájárul ahhoz, hogy a tárbor során a gyermeke(i)rõl készült képi- és hangfelvételek megjelenhessenek intézményünk online csatornáin és kiadványaiban, illetve a sajtóban, kérjük, pipálja ki az erre vonatkozó mezõt.

4.         Kérjük, pontos információkat adjon meg a gyermek(ek) életkorára, valamint esetleges tartós betegségére és ételérzékenységére vonatkozóan. A tábori feladatok jellegébõl adódóan az írás és olvasás készsége elengedhetetlen valamennyi résztvevõ számára, így csak az általános iskola elsõ osztályát elvégzett gyermekeket áll módunkban fogadni. Egészségügyi okokból indokolt diétás étkezést csak a jelentkezéskor megadott információk függvényében tudunk biztosítani.

5.       A fizetési felületre való továbblépéshez el kell fogadnia a TicketBase, valamint intézményünk általános szerzõdési feltételeit és adatvédelmi nyilatkozatát.

6.      A fizetési felületen tudja megadni bankkártya- vagy SZÉP-kartyaadatait, majd a FIZETEK gombra kattintva végezheti el a fizetést.

5.      A sikeres fizetést követõen a regisztrációkor megadott emailcímre megérkezik PDF formátumban valamennyi megvásárolt jegy, az általános szerzõdési feltételek és adatvédelmi nyilatkozatok, illetve két külön emailben a vásárlásról kiállított számla is. Mindezek mellett megkapja a gyermek egészségi állapotáról szóló nyilatkozatot, amelyet a tábor elsõ napján kitöltve és aláírva kérünk papíralapon.


Köszönjük jelentkezését, és szeretettel várjuk gyermekét!


Fontos információk

Érkezés: 7:30-8:00 óra között az állatkert bejáratához. (8:00-kor a bejárati kaput bezárjuk, mivel intézményünk 9:00-ig zárva tart a látogatók számára. A késve érkezõk a gazdasági bejáraton tudnak bejönni.)

Hazaindulás: 16:00 (Kérjük a szülõket, hogy lehetõség szerint pontosan érkezzenek a gyermekekért.)

A szaktáborunk során elvégzendõ feladatok, foglalkozások elõfeltétele az olvasás és írás készsége, így csak az általános iskola elsõ osztályát elvégzett gyermekeket áll módunkban fogadni.

Felhívjuk a szülõk figyelmét, hogy intézményünkben biztonsági kamerarendszer mûködik!

Hiányzás esetén az étkezést egy nappal elõtte tudjuk lemondani reggel 8 óráig.

Kérjük a szülõket, hogy a gyerekeket az idõjárásnak megfelelõ öltözetben engedjék el. Javasolt a hátizsákba benti cipõt is bekészíteni.

Ha gyermekeiknél egyedi étkezési, gyógyszerszedési, gyógykezelési igény van, kérjük a táborvezetõnek jelezzék.

Oroszlán