Állatkerti élménytáborok

 

XXXIII. Zoológiai szaktábor a Debreceni Állatkert, Növénykert és Vidámparkban!


Légy részese az állati kalandoknak!   


A több évtizedes hagyományokhoz híven ez évben is állatkerti szaktáborok otthona a Debreceni Állatkert, Növénykert és Vidámpark. A kert télen-nyáron meglepetéseket tartogat minden korosztály számára, ám, ha egy egész héten keresztül vizsgáljuk élőlényeit, még izgalmasabb kalandokban lehet részünk. A zootáborok alkalmával a gyermekek beleshetnek a kulisszák mögé, együtt sétálhatnak a pingvinekkel, segíthetnek megetetni a nyakigláb zsiráfokat, barátkozhatnak a gyűrűsfarkú makikkal, valamint testközelből találkozhatnak a kígyóval és szakállas agámával. 

A hetente induló turnusok a nyári szünet első hetétől az utolsóig várják az érdeklődő általános iskolásokat. Az állatokkal való közvetlen találkozás mellett a résztvevők segíthetnek az állatok körüli munkában, kézműves foglalkozásokon és játékos vetélkedőkön keresztül fedezhetik fel az Állat – és Növénykert legapróbb részleteit. Táborzáró jutalomként a vidámparki játékgépek is a táborozók szolgálatába állnak. A csoportok jókedvű munkájáról szakképzett pedagógusok gondoskodnak.


A gyerekeket reggel 7.30-tól fogadjuk, a programok 8.00 órától 16.00 óráig tartanak.

Napi háromszori, gyermekbarát menüt biztosítunk.

A táborozás részvételi díja 34.500 Ft / fő / turnus  

Testvérkedvezmény 5%

Jelentkezés menete: kizárólag online módon a zooped@zoodebrecen.hu e-mail címre a honlapunkról letölthető jelentkezési lap kitöltésével és megküldésével. Befizetés május 18. és június 15. között kizárólag átutalással lehetséges az OTP Bank Nyrt.-nél vezetett 11738008-21036871-00000000 számú számlaszámra (a megjegyzés rovatba kérjük feltüntetni a táboros nevét, a turnus időpontját, valamint a számlázási nevet és címet). A jelentkezés akkor tekinthető érvényesnek, ha az átutalás beérkezett a számlaszámunkra.


Letölthető jelentkezési lap


Oroszlán