Az év végi kicsengetéshez közeledve örömmel jelentjük be, hogy a meghosszabbított téli szünetre való tekintettel most elõször téli zootáborra invitáljuk az általános iskolásokat 2023. január 2. és 6. között.


Részletes programért kattintson ide!

A programváltozás jogát fenntartjuk.


A zootábor házirendje ide kattintva érhetõ el.


A téli állatkerti tábor díja 39.000 Ft/fõ/turnus 10%-os testvérkedvezménnyel, jelentkezni pedig kizárólag a zootábor online regisztrációs felületén lehet 2022. december 27-e 16:00-ig.

Érdeklõdés: zootabor@zoodebrecen.hu

Fizetéssel kapcsolatos technikai segítség: penzugy@zoodebrecen.hu

A táborozó gyermek(ek) egészségi állapotára vonaktozó nyilatkozat ide kattintva letölthetõ.


Útmutató az online jelentkezéshez


A zootáborra való jelentkezés tavaly óta kizárólag az online regisztrációs felületen lehetséges, pénztári befizetésre vagy banki átutalásra nem áll módunkban lehetõséget biztosítani.

1.      A regisztrációs oldalon turnusonkénti bontásban láthatók az egyszemélyes, illetve a két vagy három fõ részére szóló, kedvezményes testvér táborjegyek. Minden jegynél feltüntettük a még szabad helyek számát.

2.      A megfelelõ turnus(ok)ra szóló jegy(ek) kiválasztását követõen az oldal aljára görgetve tud továbblépni az adatok megadásához.

3.      A megjelenõ felületen, kérjük, adja meg saját és gyermeke(i) adatait. Amennyiben hozzájárul ahhoz, hogy a tárbor során a gyermeke(i)rõl készült képi- és hangfelvételek megjelenhessenek intézményünk online csatornáin és kiadványaiban, illetve a sajtóban, kérjük, pipálja ki az erre vonatkozó mezõt.

4.         Kérjük, pontos információkat adjon meg a gyermek(ek) életkorára, valamint esetleges tartós betegségére és ételérzékenységére vonatkozóan. A tábori feladatok jellegébõl adódóan az írás és olvasás készsége elengedhetetlen valamennyi résztvevõ számára, így csak az általános iskola elsõ osztályát elvégzett gyermekeket áll módunkban fogadni. Egészségügyi okokból indokolt diétás étkezést csak a jelentkezéskor megadott információk függvényében tudunk biztosítani.

5.       A fizetési felületre való továbblépéshez el kell fogadnia a TicketBase, valamint intézményünk általános szerzõdési feltételeit és adatvédelmi nyilatkozatát.

6.      A fizetési felületen tudja megadni bankkártyaadatait, majd a FIZETEK gombra kattintva végezheti el a fizetést. SZÉP kártyával történõ fizetésre sajnos továbbra sincs lehetõség. Köszönjük megértését.

5.      A sikeres fizetést követõen a regisztrációkor megadott emailcímre megérkezik PDF formátumban valamennyi megvásárolt jegy, az általános szerzõdési feltételek és adatvédelmi nyilatkozatok, illetve két külön emailben a vásárlásról kiállított számla is. Mindezek mellett megkapja a gyermek egészségi állapotáról szóló nyilatkozatot, amelyet a tábor elsõ napján kitöltve és aláírva kérünk papíralapon.


Köszönjük jelentkezését, és szeretettel várjuk gyermekét!


Fontos információk

Érkezés: 7:30-8:00 óra között az állatkert bejáratához. (8:00-kor a bejárati kaput bezárjuk, mivel intézményünk 9:00-ig zárva tart a látogatók számára. A késve érkezõk a gazdasági bejáraton tudnak bejönni.)

Hazaindulás: 16:00 (Kérjük a szülõket, hogy lehetõség szerint pontosan érkezzenek a gyermekekért.)

A szaktáborunk során elvégzendõ feladatok, foglalkozások elõfeltétele az olvasás és írás készsége, így csak az általános iskola elsõ osztályát elvégzett gyermekeket áll módunkban fogadni.

Felhívjuk a szülõk figyelmét, hogy intézményünkben biztonsági kamerarendszer mûködik!

Hiányzás esetén az étkezést egy nappal elõtte tudjuk lemondani reggel 8 óráig.

Kérjük a szülõket, hogy a gyerekeket az idõjárásnak megfelelõ öltözetben engedjék el. Javasolt a hátizsákba benti cipõt is bekészíteni.

Ha gyermekeiknél egyedi étkezési, gyógyszerszedési, gyógykezelési igény van, kérjük a táborvezetõnek jelezzék.
Oroszlán