Képgaléria

Egész éves korlátlan élmények néhány kattintással!

2023. április 13.

Egész éves korlátlan élmények néhány kattintással!

Szezon közben is megvásárolhatod az egész éves állatkerti belépés mellett korlátlan vidámparki játékgép-használatot is biztosító új típusú Élmény- és VIP-bérletedet, utóbbi ráadásul az olyan különbelépős rendezvényeinket is magában foglalja.

 

Keresd őket pénztárunkban vagy online!

tovább »

Színpompás hétvégén ünnepeljük a rózsákat!

2023. május 31.

Színpompás hétvégén ünnepeljük a rózsákat!

Június 10-én és 11-én ismét a virágok királynőjéé lesz nálunk a főszerep, ugyanis immár negyedszer rendezzük meg a nyár nyitányaként az éves Rózsaünnepet.

 

A minden korábbi alkalomnál gazdagabb különleges növénykerti programon valamennyi érzéketeket bevetve ismerkedhettek majd meg a rózsák nemzetségének sokféleségével és sokoldalú felhasználásával. Megcsodálhattok számos romantikus-, történelmi-, teahibrid-, ágyás-, park-, bokor-, futó- és talajtakaró fajtát, sőt, meg is vásárolhatjátok kedvenceteket, amelyhez díjmentes szaktanácsadást is kaptok.

 

A kiállítás és ünnepi díszbe öltöztetett saját rózsaágyásaink mellett rózsából készült ínyencségek – többek között lekvárok, mézek, teák és szörpök – kóstolója és rózsás kézműves termékek kirakodása is vár majd benneteket. A felejthetetlen emlékekről rózsalányok és rózsás szelfipontok is gondoskodnak majd, a legkisebbek pedig a tematikus gyermekkuckóban élhetik ki kreativitásukat. Tudásotokat is próbára tehetitek majd rózsakvíz keretében, a helyes kitöltők között ráadásul mindkét nap értékes nyereményt sorsolunk ki.

 

A programokon való részvétel belépővel díjmentes.

tovább »

Zsebibaba a Bennett-kenguruknál!

2023. június 01.

Zsebibaba a Bennett-kenguruknál!

A nyár első napján újabb örömhírrel szolgálhatunk az évről évre gyarapodó Bennett-kengurucsapat háza tájáról, ugyanis az egyik nőstény erszényében ismét utód nevelkedik. A születésekor babszemméretű, jelenleg nagyjából féléves apróság azóta szépen cseperedik, és egyre kíváncsibban ismerkedik a külvilággal. Most már nemcsak kikukucskál, hanem olykor ki is ugrik a biztonságot nyújtó erszény rejtekéből, ahova kilenchónapos koráig még visszajár majd.

 

További képekért kövess minket az Instagramon!

 

Többi lakónkhoz hasonlóan legkisebb Bennett-kengurunk is várja az önzetlen nevelőszülők jelentkezését. A jelképes örökbefogadás neki sok örömet, nekünk pedig hatalmas segítséget jelentene.

tovább »

Egyiptomi gyümölcsevő denevérkölykök a Trópusi Házban!

2023. május 18.

Egyiptomi gyümölcsevő denevérkölykök a Trópusi Házban!

Nem mindennapi örömhírről számolhatunk be, ugyanis jó néhány év után ismét utódokkal gyarapodott nálunk az egyiptomi gyümölcsevő denevérek csapata. A tavasszal világra jött, jelenleg még ismeretlen nemű három kölyök egyelőre anyján kapaszkodva tölti idejét a szenegáli fülesmakikkal közösen lakott afrikai éjszakai társasbemutatóban, amelynek betekintőin keresztül már ti is megpillanthatjátok őket, ha szemfülesek vagytok. Születésükkel immár 12 egyedet számlál Parkunk csapata.

 

További képekért kövess minket az Instagramon!

 

Többi lakónkhoz hasonlóan az egyiptomi gyümölcsevő denevérek is várják az önzetlen nevelőszülők jelentkezését. A jelképes örökbefogadás nekik sok örömet, nekünk pedig hatalmas segítséget jelentene.

tovább »

Hat hét múlva indul a zootábor!

2023. május 09.

Hat hét múlva indul a zootábor!

A kicsengetéskor induló zootábor hétfőtől péntekig tartó gazdag napközis programot kínál az általános iskolásoknak, akik életre szóló testközeli élményekkel és emlékekkel gazdagodhatnak a Nagyerdő szívében.

 

Az érdeklődőknek jó hír, hogy még mindegyik turnusra vannak szabad helyek, így továbbra is szeretettel várjuk a jelentkezőket. Regisztrálni kizárólag a zootábor tavaly bevezetett online regisztrációs felületén lehet.

 

Újdonságként idei zootáborozóink és szüleik 10 százalék kedvezménnyel válthatnak új típusú éves bérletet!

tovább »

Szülinapozz nálunk!

2023. április 28.

Szülinapozz nálunk!

Tudtad, hogy 18 éves korig díjmentesen léphetsz be hozzánk születésnapodon fényképes igazolványod felmutatásával? Sőt, ha szeretnéd igazán különleges környezetben megünnepelni ezt az alkalmat, személyre szabható születésnapi programcsomagot is kínálunk, amely igény szerint különterem-bérlést, szakvezetést vagy akár vidámparki kalandokat és állatbemutatót is magában foglalhat!

 

Ha mar születésnap, a holnap kezdődő Főszezonnyitó Majális keretében ünnepeljük Parkunk megnyitásának 65. jubileumát ünnepi akcióba lendülő állatkerti lakóinkkal, varázskarszalaggal korlátlanul használható több mint 20 vidámparki játékelemünkkel és interaktív programokkal!

tovább »

Főszezonban minden nap vár a Vidámpark!

2023. április 28.

Főszezonban minden nap vár a Vidámpark!

Szórakoztatóparkunk a Főszezonnyitó Majális holnapi nyitónapjától egészen augusztus 31-ig minden nap nyitva áll előttetek 9:00 és 18:00 között, több mint 20 élményelemünk között pedig minden korosztály megtalálja a neki valót!

tovább »
Honlapkészítés Honlapbirodalom
Oroszlán